El sector pirotècnic posa les seves esperances en la revetlla de Sant Joan


Temes relacionats

La Policia Local demana prudència amb les fogueres i els petards durant la revetlla de Sant Joan (16/jun/11)

Obren les casetes de venda de petards (15/jun/11)


  • Comparteix:

La crisi també afecta la venda de petards

La crisi també afecta la venda de petards

La revetlla de Sant Joan és l'esperança del sector pirotècnic per remuntar les seves vendes, que, segons dades de l'Associació de Fabricants i Majoristes de Pirotècnia de Catalunya (AFIMAC), han caigut un 5% respecte l'any passat, quan la compra de petards va patir la seva davallada més gran fins la data. Enguany els venedors esperen remuntar aquests resultats en els dies que queden abans de la revetlla.

Venedors de diferents casetes de la ciutat han explicat a Cugat.cat que, tot i que el nombre de clients es manté relativament estable, la menor despesa feta pels consumidors fa baixar la recaptació. Això provoca que les botigues posin les seves esperances en el dia de la revetlla.

Venedors

Tenim expectatives que les vendes augmentin a mesura que s'acosta el dia. / Aquest any les vendes estan més baixes.


Segons els comerciants, és sobretot la menor venda de petards grossos i de més durada, el que causa la davallada d'ingressos. Productes com les fonts, els coets i les traques segueixen sent els més venuts.

Enguany els punts de venda de petards estan situats fins el darrer dia de juny al carrer de l'Abat Armengol, al barri de Coll Favà; a la plaça del Mil·lenari, al centre; a la carretera de Rubí, al quilòmetre 15; al carrer de Vallseca, a la cantonada amb la carretera de Vallvidrera; i a Mira-sol, al passeig del Roser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.