Els alumnes de 6è del Pins del Vallès ja són agents cívics escolars


  • Comparteix:

Els alumnes de 6è de primària de l'escola Pins del Vallès han rebut aquest dilluns els diplomes com a agents cívics escolars un cop superat el programa d'educació viària. Durant aquest curs, els estudiants han rebut lliçons de civisme i educació viària que després han posat en pràctica ordenant la circulació a les entrades i sortides de l'escola i en un circuit de karts. Per ara, el programa també es desenvolupa a l'escola Gerbert d'Orlach, però la intenció de l'Ajuntament és estendre'l a altres centres.

El tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró, ha estat l'encarregat de lliurar els diplomes. Puigneró destaca la doble vessant de la iniciativa.

Jordi Puigneró

Els alumnes aprenen els valors del civisme i la conducció segura. D'altra banda, també serveix d'estímul als pares.




Els alumnes Pol Ruiz i Emma Pla han explicat a Cugat.cat què han après durant el curs.

Alumnes

Hem après a ser més cívics del que ja érem i a respectar els senyals de circulació. / Ara m'hi fixo, com condueixen els meus pares.






El programa d'agents cívics escolars és una iniciativa de la Policia Local i aquest és el tercer any que es posa en pràctica al Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.