Més d'una quinzena d'infants sahrauís passaran l'estiu a la ciutat


  • Comparteix:

Rebuda dels infants sahrauís a les portes de l'ajuntament l'estiu passat

Rebuda dels infants sahrauís a les portes de l'ajuntament l'estiu passat

Un total de 16 infants sahrauís arribaran a la ciutat la primera setmana de juliol. Els nens passaran l'estiu a la ciutat, acollits per diverses famílies santcugatenques o vivint al pis d'acollida de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS). Les famílies es reuniran un cop a la setmana per seguir l'evolució dels infants i participaran a les diferents activitats organitzades per les entitats de la ciutat.

Un any més, arriba a la ciutat el projecte de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí, 'Vacances en pau'. Un total de vuit infants seran acollits per famílies santcugatenques, moltes d'elles repetint experiència, i uns altres vuit conviuran de forma rotatòria al pis d'acollida que l'entitat té a Volpelleres.

La presidenta de l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS), Neus Bosch, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons' la importància de tenir un pis on atendre de forma més específica els infants malalts.

Neus Bosch

El més important és que tenen l'oportunitat de fer-se una bona revisió. Vam pensar tenir un pis per cuidar els nens malalts.



Una cinquantena d'infants sahrauís visitarà la comarca. Per aquesta raó, l'entitat es planteja organitzar alguna activitat conjunta amb les famílies que podria celebrar-se a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.