PalabraKdabra


  • Comparteix:

Portada de l'última maqueta de PalabraKdabra 'El viaje'

Portada de l'última maqueta de PalabraKdabra 'El viaje'

PalabraKdabra és un grup que experimenta amb estils com el rap, el reggae i el drum'n'bass que ha enregistrat tres maquetes i un videoclip en una trajectòria d'uns quatre anys. Actualment, després de passar per diferents formacions i comptar amb diversos col·laboradors, el conjunt el formen Dani Lleonart 'Pulmón' i Aram Millet 'Skem'.

PalabraKdabra neix l'any 2007 amb l'enregistrament d'una primera maqueta de títol homònim a l'estudi de l'Aula de So, gràcies a guanyar el concurs '1a Maqueta', organitzat per Joventuts Musicals. En els seus inicis el grup el formen 'Pulmón', 'Skem' i el raper Marc Serrano 'Lacra1', a més dels productors i DJs Iván Correyero 'Seak' i Dari Meler 'Dakore'. El grup ha col·laborat, també amb altres productors santcugatencs com Grand P, Moez, Cuco.

L'any 2009 graven la seva segona maqueta anomenada 'El mercadillo', amb la producció d'Agüita Fresca i composta per onze temes. Més tard Lacra1 deixa el projecte i es crea PalabraKdabra band, amb les col·laboracions de diversos músics que acompanyen la música del grup en els directes. Alguns dels col·laboradors són Nil Español a la bateria, Marc Sancho i Pau Rosés al baix, Jordi Sala i 'Goku' a la guitarra i Lucía al sitar i a les veus.

PalabraKdabra va enregistrar l'any 2010 la seva tercera maqueta, anomenada 'El viaje', editada per Cuco i Moez. Els temes que la componen estan penjats a Youtube, inclòs el videoclip de la cançó 'Soledad', a càrrec de Deliris.



Actualment el conjunt està compost per 'Pulmón' i 'Skem' i estan centrats en altres projectes personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.