Ataquen el casal popular La Guitza amb un objecte incendiari


  • Comparteix:

El resultat ha estat la finestra cremada i els  vidres trencats.

El resultat ha estat la finestra cremada i els vidres trencats.

Uns desconeguts han intentat, aquesta matinada, calar foc al casal popular La Guitza. L'atac, tot i que no ha provocat ferits, ha cremat la finestra de la façana, ha trencat els vidres i les parets de l'interior del local han quedat parcialment fumejades. A primera hora del matí un veí ha avisat els Bombers que han pogut pagar el foc de seguida. Un dels membres del Casal, Aniol Pros, assegura que ha estat una acció premeditada i que ahir ja els van forçar la persiana que avui han cremat.

Eren prop de les vuit del matí quan un veí que passejava pel carrer Sant Martí ha avisat als bombers que s'estava cremant la façana del Casal la Guitza situada en aquesta via. Per sort, els bombers han arribat de seguida i han pogut apagar el foc. Només s'ha cremat una finestra que tenia la persiana de fusta i que es creu que és el punt des d'on s'ha provocat l'incendi. L'interior del local no ha patit cap desperfecte però les parets han quedat fumejades. Un dels membres del casal popular, Aniol Pros ha arribat de seguida després de rebre la trucada telefònica del veí que viu en el pis superior del local. Pros considera que ha estat una acció premeditada i que ahir ja els van forçar el local.

Aniol Pros

Crec que ha estat un atac premeditat perquè ahir també ens van intentar forçar la persiana que avui han cremat.


Aniol Pros ha assegurat que convocaran una assemblea d'urgència per analitzar la situació i per donar una resposta a aquesta acció que no és la primera que pateix l'entitat. Recordem que el Casal Popular La Guitza ha patit atacs en les diferents seus que ha tingut en els darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.