L'Ateneu tanca el curs amb les actuacions i exposicions dels alumnes

Societat

Publicat el 22/jun/11 per Marc Texidó

L'Ateneu ha tancat el curs aquest dimecres amb l'actuació dels grups de country, flamenc i guitarra, entre d'altres, i les exposicions dels alumnes de pintura, fotografia i de restauració de mobles. La directora de l'entitat, Natàlia Led, ha explicat que les activitats i els cursos estan consolidats i que l'objectiu de la nova junta passa per enfortir la base social de l'Ateneu.

L'Ateneu comença aquesta setmana els cursos d'estiu i, per això, aquest dimecres ha tancat el curs amb un festival a la plaça de Pep Ventura. Els alumnes que han actuat a l'acte de clausura del curs s'han mostrat satisfets de l'activitat feta durant l'any.

Alumnes Ateneu

Estic contenta. M'ho he passat molt bé. / Està molt bé perquè fas activitats i aprenem tècniques de pintura. / Ha estat molt bé. He après molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El festival que ha posat punt final al curs ha comptat amb espectacles dels grups dels cursos i també s'han pogut visitar les exposicions dels cursos de pintura i fotografia. La directora de l'Ateneu ha subratllat que la temporada es tanca amb 2.300 usuaris i s'ha mostrat satisfeta per la consolidació de l'oferta.

Natàlia Led

En general anem endavant. Estem en una etapa en què volem enfortir la base social de l'Ateneu i dels socis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El tancament de la temporada ha finalitzat amb un sorteig d'un curs d'estiu entre els assistents i un concurs de tapes. Un centenar de persones s'ha acostat al final de curs.