Revetlla de Sant Joan sense incidències greus a la ciutat


  • Comparteix:

Foguera de Sant Joan

Foguera de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan ha transcorregut 'dins dels paràmetres esperats', segons la Policia Local, pel que fa a les incidències. Bombers de la Generalitat han fet 21 actuacions, quatre menys que l'any passat, a la ciutat, però per incidents lleus. Els cossos de seguretat asseguren que la crema de contenidors i d'altres elements del mobiliari urbà són les actuacions més destacables.

Un total de 15 contenidors i 15 bústies de correus cremats han estat els incidents més destacables durant la que és la nit més curta de l'any, la revetlla de Sant Joan. Tot i que la celebració ha transcorregut amb normalitat, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha lamentat que encara s'hagin de patir actuacions incíviques. Malgrat això, ha subratllat que no s'ha hagut de lamentar cap dany personal.

Jordi Puigneró

Hem tingut certa normalitat pel que pot significar una revetlla de Sant Joan. No hem de lamentar cap dany personal, tot i que hi ha hagut petits incidents en el mobiliari urbà.




El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha recordat que, a banda de les 'bretolades' amb artefactes pirotècnics i la crema de mobiliari urbà, un dels perills que existeix a Sant Cugat són els incendis al Parc Natural de Collserola. Escarré, ha celebrat que la ciutadania santcugatenca prengui consciència d'aquest perill.

Josep Maria Escarré

La valoració és positiva, ja que la ciutadania de Sant Cugat pren cada vegada més consciència pel que fa al risc d'incendi.



Els únics incendis que s'han hagut de lamentar han estat a causa de l'encesa d'algun tipus de vegetació a la via pública, com ara matolls o una palmera. L'Escola de Música Victòria dels Àngels també ha estat objecte d'incidents, amb el trencament d'un vidre de la façana posterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.