Les piscines municipals inauguren la temporada d'estiu a la ciutat


Temes relacionats

'Cinema a la piscina', una nova proposta per Festa Major (22/jun/11)


  • Comparteix:

La temporada d'estiu s'ha inaugurat aquest divendres amb l'obertura de les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta. Durant el que queda de juny, tot juliol i agost, i la primera setmana de setembre, aquests equipaments serviran de punt de trobada entre santcugatencs que passen l'estiu a la ciutat. A més, les piscines del Parc Central gaudiran de nous parasols a la zona de gespa i noves taules i cadires a la zona del bar.

L'horari d'obertura de les dues piscines és, durant juny i juliol, d'onze del matí a les vuit del vespre de dilluns a diumenge. A l'agost i al setembre l'horari varia i romandrà obert d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre de dilluns a divendres i d'onze a set del vespre els caps de setmana.

A més, durant el juliol, les piscines ofereixen cursets de natació per a petits i adults. Aquests cursets tindran lloc cada dia en diferents horaris segons les edats. També hi haurà la possibilitat d'apuntar-se al curs d''Aquagym' els dilluns, dimecres i divendres en funció de la piscina. Les inscripcions a aquests cursets es poden fer a les mateixes instal·lacions municipals de cinc a set del vespre.

El coordinador de les piscines d'estiu de Sant Cugat, Quim Expósito, ha exposat les primeres impressions de la temporada.

Quim Expósito

Aquest any, amb molta il·lusió i amb moltes ganes. Vàrem obrir el dia 24 i la resposta de la gent ha estat molt positiva.



Expósito també ha apuntat que, a partir de la setmana vinent, les piscines del Parc Central gaudiran de nou mobiliari a la zona del bar, a més de nous parasols a les zones de gespa.

De la seva banda, els més menuts són els qui més gaudeixen d'aquestes instal·lacions durant les vacances.

Usuaris

El que més m'agrada és el jacuzzi i la piscina del riu. / Jugar a la piscina, tirar-nos, fer palmetes... / Vinc cada any i m'ho passo bé perquè em trobo amb els amics.






Les piscines tancaran la temporada de bany el primer diumenge de setembre, després de tot l'estiu ajudant a suportar la calor als santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.