Les piscines municipals inauguren la temporada d'estiu a la ciutat

Societat

Publicat el 26/jun/11 per Judith Cañamares

La temporada d'estiu s'ha inaugurat aquest divendres amb l'obertura de les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta. Durant el que queda de juny, tot juliol i agost, i la primera setmana de setembre, aquests equipaments serviran de punt de trobada entre santcugatencs que passen l'estiu a la ciutat. A més, les piscines del Parc Central gaudiran de nous parasols a la zona de gespa i noves taules i cadires a la zona del bar.

L'horari d'obertura de les dues piscines és, durant juny i juliol, d'onze del matí a les vuit del vespre de dilluns a diumenge. A l'agost i al setembre l'horari varia i romandrà obert d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre de dilluns a divendres i d'onze a set del vespre els caps de setmana.

A més, durant el juliol, les piscines ofereixen cursets de natació per a petits i adults. Aquests cursets tindran lloc cada dia en diferents horaris segons les edats. També hi haurà la possibilitat d'apuntar-se al curs d''Aquagym' els dilluns, dimecres i divendres en funció de la piscina. Les inscripcions a aquests cursets es poden fer a les mateixes instal·lacions municipals de cinc a set del vespre.

El coordinador de les piscines d'estiu de Sant Cugat, Quim Expósito, ha exposat les primeres impressions de la temporada.

Quim Expósito

Aquest any, amb molta il·lusió i amb moltes ganes. Vàrem obrir el dia 24 i la resposta de la gent ha estat molt positiva.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Expósito també ha apuntat que, a partir de la setmana vinent, les piscines del Parc Central gaudiran de nou mobiliari a la zona del bar, a més de nous parasols a les zones de gespa.

De la seva banda, els més menuts són els qui més gaudeixen d'aquestes instal·lacions durant les vacances.

Usuaris

El que més m'agrada és el jacuzzi i la piscina del riu. / Jugar a la piscina, tirar-nos, fer palmetes... / Vinc cada any i m'ho passo bé perquè em trobo amb els amics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Les piscines tancaran la temporada de bany el primer diumenge de setembre, després de tot l'estiu ajudant a suportar la calor als santcugatencs.