Poca afluència a l'estació Renfe de Sant Cugat en el primer dia de la R8


  • Comparteix:

L'estació de la ciutat

L'estació de la ciutat

L'estació de Rodalies Renfe de Sant Cugat ha registrat pocs usuaris aquest diumenge en el primer dia de funcionament de la línia R8, que ha transcorregut sense incidents, segons ha confirmat Renfe a Cugat.cat. La nova línia, que uneix Martorell i Granollers, aspira a tenir 3.000 usuaris diaris per descongestionar el centre de Barcelona. La R8 afrontarà aquest dilluns la prova de foc, en el seu primer dia laborable.

La nova línia de Renfe uneix el Vallès i el Baix Llobregat aprofitant un tram que era només per a mercaderies i és la primera que no passa per Barcelona. A més de l'estalvi de temps que suposarà per als seus usaris, es descongestionaran les línies de Barcelona, tal com ha destacat el director general de Transports, Ricard Font.

Ricard Font

Suposa trencar la centralitat de Barcelona, la qual cosa descongestiona la ciutat i permet millorar el servei.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat l'estalvi de temps que suposarà als santcugatencs i ha demanat que s'aposti per la nova línia per poder augmentar-ne la freqüència, que de moment compta amb un servei d'un tren per sentit i hora.

Mercè Conesa

Esperem que s'incrementi la freqüència perquè hi ha demanda.



Paral·lelament, la línia R7, ha modificat el recorregut i ja no passa per Sant Cugat de manera que els santcugatencs que vulguin anar ara a la plaça de Catalunya amb Renfe han de fer dos transbordaments a Cerdanyola i a Sant Andreu Arenal.

Aquest dilluns la nova línia es posarà a prova en el primer dia laborable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.