Miquel Coma, guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell guanyador

Cartell guanyador

Els carrers de Valldoreix lluiran al setembre el cartell de la Festa Major de Miquel Coma, guanyador del concurs de cartells d'enguany amb la peça 'Valldoreix ho sent'. En aquesta edició del certamen s'ha registrat la meitat de participació que l'any passat, amb una quinzena d'originals.

A banda de fer-se servir el seu cartell durant la festa grossa de Valldoreix, Miquel Coma rebrà un premi en metàl·lic de 750 euros després d'haver-se proclamat guanyador del concurs de cartells. Un concurs que ha tingut molta qualitat artística, segons el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló.

Joaquim Castelló

Per ser amaters, els cartells d'enguany estan molt bé. Hi ha gent amb molt talent.








Un jurat format pel vocal de Cultura de l'EMD i cinc valldoreixencs més a títol individual ha decidit quin seria el cartell que lluirà Valldoreix durant la Festa Major i els guanyadors de les altres dues modalitats. Els premiats han estat Lucía Villaverde, en la categoria de 14 a 17 anys, i Nerea Gonzalez, en categoria infantil. Les dues s'enduran 450 euros de premi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.