El municipi colombià de Tarso i Sant Cugat estudien agermanar-se


  • Comparteix:

Lluís Recoder amb Alirio Arroyave.

Lluís Recoder amb Alirio Arroyave.

L'alcalde del municipi colombià de Tarso ha proposat a l'Ajuntament l'agermanament amb sant Cugat. Aquesta sol.licitud és un dels resultats del projecte de cooperació que l'Escola Cultura de Pau de la UAB manté amb Tarso i la ciutat veïna de Caramanta, amb el suport del consistori i el Fons Català per al Desenvolupament.

Els alcaldes colombians de Tarso i Caramanta estan de visita a Sant Cugat amb l'objectiu d'estrènyer més els llaços de col.laboració, a través dels projectes de cooperació social que duen a terme amb l'Escola Cultura de Pau. L'objectiu d'aquests programes, que realitzen des de fa 3 anys, és donar suport a aquestes comunitats per fer front a les actuacions de les guerilles terroristes.

L'alcalde de Tarso, Alirio Arroyave, ha llençat a Lluís Recoder la proposta d'agermanar aquesta ciutat amb Sant Cugat del Vallès. Escoltem la resposta de l'alcalde:

Lluís Recoder

Eés un honor per nosaltres aquest oferiment


Arroyave ha explicat quin és l'objectiu de l'assemblea constituient que dirigeix, en la recepció que els ha oferit l'Ajuntament:

Alirio Arroyare

La Assemblea Constituient té l'objectiu de desenvolupar sistemes de convivència pacífica


El projecte de cooperació amb Colòmbia compta amb la col.laboració del Fons Català per al Desenvolupament i l'Escola Cultura de Pau de la UAB. El responsable d'aquest últim, Kristian Herbolzheimer, ha comentat perquè van implicar-se en aquesta iniciatiava:

Kkristian Herbolzheimer

És un paçis ple d'iniciatives per cercar la pau


El projecte de cooperació social amb Colòmbia es concretarà amb un programa d'intercanvis amb el col.lectiu local el triangle i amb un major suport als processos de pau que es realitzen en aquest país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.