Els contraris a l'abocador a Can Fatjó demanen una reunió amb l'alcaldessa de Cerdanyola com a mesura de pressió


Temes relacionats

Els veïns alerten que el govern i l'Ajuntament de Cerdanyola volen tirar endavant l'abocador de Can Fatjó dels Aurons (26/jun/11)


  • Comparteix:

La Plataforma diu que ja hi ha moviment de terres

La Plataforma diu que ja hi ha moviment de terres

Les plataformes Contra l'Abocador a Can Fatjó dels Aurons i Cerdanyola sense Abocadors demanen una reunió urgent amb l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, com a mesura de pressió per evitar la construcció de la deixalleria a la zona límitrof amb Sant Cugat. Les entitats demanen que l'alcaldessa expliqui per què no va enviar a la Generalitat un informe que declarava incompatible la construcció de l'equipament.

Tot i que finalment va ser l'EMD de Bellaterra qui va enviar l'informe, segons la Plataforma contra l'abocador de Can Fatjó dels Aurons aquest tràmit no va tenir validesa ja que anava firmat per un arquitecte i no pas per la regidora de l'àmbit del consistori cerdanyolenc. Per a l'entitat, aquest document hauria pogut evitar definitivament la construcció de l'abocador, ja que el declarava incompatible amb el planejament urbanístic de Cerdanyola.

En paral·lel a la contractació d'advocats per fer el seguiment del procés, ara les plataformes demanen una reunió amb l'alcaldessa de Cerdanyola per tal de treure l'aigua clara de tot el projecte. Ho ha explicat a Cugat.cat la portaveu de la Plataforma contra l'Abocador a Can Fatjó dels Aurons, Tatiana Fernández.

Tatiana Fernández

Volem que l'alcaldessa aclareixi la posició de l'Ajuntament de Cerdanyola i ens expliqui què està fent per evitar el projecte.



Fernández tem que la Generalitat tiri endavant la construcció de l'equipament de manera unilateral, ja que té les competències per fer-ho. En tot cas, la plataforma continua assegurant que durant el mes de juny l'empresa Puigfel ha estat preparant els terrenys per acollir l'abocador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.