La Unipau continua avui les seves activitats amb més conferències


  • Comparteix:

L'any passat el curs d'estiu de la Unipau va fer 25 anys

L'any passat el curs d'estiu de la Unipau va fer 25 anys

El seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) continua aquest divendres. La jornada ha començat a les deu del matí al Centre Borja amb la conferència 'La revolució silenciosa' de José Ángel Ruiz Jiménez.

Seguidament, d'onze a dos quarts de dues, ha estat el torn de Juan Hernández Zubizarreta i Salvador Martí. La conferència de Zubizarreta ha portat per títol 'Les empreses transnacionals davant del Tribunal Permanent dels Pobles: de la mercantilització dels drets a les xarxes contrahegemòniques' i la de Martí, 'Noves formes de participació, reptes i paradoxes'.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, ha donat més detalls dels conferenciants d'aquests divendres, primer dia del curs d'estiu, en una entrevista a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

En Salvador Martí és professor amb gran experiència a l'Amèrica Llatina. L'Ester Vivas és una portaveu dels moviments socials a Catalunya.


A les dues Koldo Vio Domínguez ha introduit 'Clownclusions', un espectacle de clown. Després de la pausa del migdia, l'activitat torna a dos quarts de cinc amb quatre presentacions. La primera serà la de 'Globalització i moviment altermundista' de J.A. Estévez. En segon lloc, hi haurà 'Canviar el món de base', d'Ester Vivas, i continuarà Amanda Alexanian amb 'Ciutadanes Globals Transformant Fronteres: l'experiència del seminari internacional sobre els processos migratoris des d'una perspectiva de gènere'. Finalment, Andy Storey clourà la diada amb 'Mobilitzacions europees contra el deute'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.