Inici del curs d'estiu d'Unipau amb alternatives per a un món més just


Temes relacionats

Una xerrada a la Casa de Cultura presenta el curs d'estiu de la Unipau (22/jun/11)

Arcadi Oliveres: 'Aquests cursos ofereixen alternatives a la gent que ara surt al carrer demanant un canvi' (20/jun/11)

El Curs d'Estiu de la Unipau busca alternatives per a un món més just (17/jun/11)


  • Comparteix:

Inauguració del seminari de l'any passat

Inauguració del seminari de l'any passat

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) enceta aquest dijous el 26è seminari d'estiu, que gira al voltant de les alternatives per aconseguir un món més just. Una conferència sobre la 'primavera àrab' inaugurarà la iniciativa, que enguany vol plasmar les possibles actuacions per transformar el sistema en termes econòmics, socials, militars i polítics. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda al Centre Borja.

La 26a edició del seminari d'estiu de la Unipau exposarà a través de xerrades d'experts les possibles alternatives per combatre el poder dels mercats i dels mitjans de comunicació. La iniciativa també presentarà solucions per evitar desigualtats de recursos, incentivar la participació ciutadana i, seguint els principis de la institució, fomentar les accions pacífiques.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha donat més detalls del contingut del curs d'estiu d'enguany en una entrevista a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

Vivint una mica els moments que toquen i sense premeditació, vam pensar que valia la pena començar a parlar d'alternatives.


El professor de Ciència Política Bíchara Khader serà l'encarregat d'inaugurar el seminari d'estiu amb una conferència sobre les onades democràtiques àrabs. En l'acte, Khader parlarà de la llibertat, la dignitat i la justícia al món àrab.

El curs d'estiu de la Unipau seguirà divendres amb un conjunt de conferències per fomentar la participació ciutadana en l'acció política.

Cugat.cat ofereix una cobertura especial de la Unipau amb entrevistes diàries als principals ponents de la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.