Gairebé 150 persones participen al 'Mulla't per l'esclerosi'


  • Comparteix:

A la piscina del Parc Central hi van participar 96 persones

A la piscina del Parc Central hi van participar 96 persones

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi' ha registrat aquest diumenge la participació de 148 santcugatencs. A la piscina de la Floresta van saltar a l'aigua 42 persones que van nedar 2.775 metres, mentre que a la piscina del Parc Central hi van saltar 96 i van nedar 6.350 metres.

Sant Cugat ha aportat 9.125 metres a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi', una activitat organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple arreu de Catalunya. La participació ha estat inferior als 230 nedadors de l'any passat, quan es van sumar 15 quilòmetres. La iniciativa pretén impulsar la lluita contra la malaltia a través de conscienciar la població.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha participat aquest diumenge en la iniciativa en representació del consistori i ha recordat la implicació de la ciutat en aquesta lluita.

Pere Casajoana

És important fer saber que Sant Cugat participa i assegurar-nos que la gent coneix la malaltia, perquè tots hem de col·laborar i ser solidaris.






Les piscines de la Floresta i la del Parc Central són les úniques que s'han sumat a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.