'Apadrina un Artista' finançarà espectacles i festivals amb música en directe


  • Comparteix:

'AUA music' s'obre a finançar música en directe

'AUA music' s'obre a finançar música en directe

'Apadrina un Artista' (AUA) amplia horitzons amb un nou projecte i ara finançarà festivals i espectacles amb música en directe. El primer musical en què participarà econòmicament serà el nou musical de Dagoll Dagom. L'espectacle 'Cop de rock' repassa les cançons i els grups més coneguts del rock català dels anys 90.

La iniciativa santcugatenca 'Apadrina un Artista', fundada a finals de 2007 pels germans Albert i Xavier León, amplia mires. El finançament i l'entrada a espectacles de música en directe se suma a la gestió per al llançament de treballs discogràfics de grups i artistes a través d'inversors privats.

El cofundador d''Apadrina un Artista', Xavier León, explica el pla de futur de l'organització vist l'estat del mercat discogràfic.

Xavi León

Volem donar suport als artistes perquè facin concerts en directe.



La plataforma santcugatenca 'AUA music' segueix donant suport, des de fa gairebé quatre anys, a bandes i artistes, finançant els seus treballs discogràfics. Ho fa a través de la seva pàgina web, on els inversors privats aposten per un d'aquests grups.

Enguany, a més de multiplicar el nombre de discos publicats, l'entitat ha ampliat la seva tasca entrant en el finançament de festivals i espectacles de música en directe. Un exemple d'això és el nou musical de Dagoll Dagom. León dóna més detalls el repertori de 'Cop de rock'.

Xavier León

Al musical hi haurà cançons dels Pets, Gossos, Sopa de Cabra i Lax'n'Busto.





L'actuació s'estrenarà l'11 de setembre al Teatre Victòria de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.