Acord entre la Fundació Damm i l'Ajuntament per donar 97.000 euros al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni, Conesa i Agenjo

Moment de la signatura del conveni, Conesa i Agenjo

La Fundació Damm i l'Ajuntament han signat un conveni de col·laboració que converteix la cervesera en empresa associada al Teatre-Auditori. L'acord, que s'allargarà tres anys i mig, preveu una donació econòmica de 97.000 euros. La Fundació Damm vol donar suport a actes de 'prestigi del país'. La signatura s'ha formalitzat aquest dimecres a la tarda.

Al llarg de tres anys i mig la Fundació Damm aportarà 30.000 euros anualment al Teatre-Auditori. Així ho recull el conveni signat amb l'Ajuntament. El patró-director de la Fundació Damm, Ramón Agenjo, ha desatcat l'objectiu de l'acord.

Ramon Agenjo

Aquest contracte és una aporrtació econòmica. Estem aquí perquè fem unió de país.


La signatura permetrà que els treballadors de l'empresa Damm puguin gaudir d'un espectacle a la temporada. L'alcaldessa, Mercè Conesa, que s'ha mostrat satisfeta de l'acord, ha subratllat la importància d'aquests convenis.

Mercè Conesa

La línia de col·laboració amb les emperses implica que aquestes empreses puguin desenvolupar esdeveniments a les instal·lacions.





Entre les mesures que comporta la donació que fa Fundació Damm a l'Ajuntament, s'inclou una exclusivitat de productes de la marca a les instal·lacions del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.