El Mercat de Torreblanca es converteix en una cuina de la mà del xef Valls

Societat

Publicat el 16/jul/11 per Anabel Raluy / J Cañamares

El Mercat de Torreblanca ha acollit per segon dissabte consecutiu 'La Cuina al Mercat '. L'activitat ha comptat amb el xef Tomàs Valls del restaurant Biarritz de la ciutat, que ha elaborat dos plats amb productes que els santcugatencs poden trobar al mercat. L'organització té previst continuar amb la iniciativa al setembre, ja que les dues primeres sessions han acollit més d'un centenar de participants.

La segona sessió de 'La Cuina al Mercat' ha aplegat més persones que la setmana anterior. Els assistents han gaudit de la cuina del xef Tomàs Valls del restaurant Biarritz, que ha delectat els presents amb uns plats de degustació fàcils d'elaborar i alhora atractius. Aquests plats han estat acompanyats de diferents tipus de vins.

L'organitzador de l'activitat, Xavier Lizana, ha destacat la presència de molts santcugatencs malgrat el període estival.

Xavier Lizana

Hem de tenir pesent que estem al mes de juliol i l'afluència de públic és un èxit perquè pensàvem que estaria una mica aturat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





De la seva banda, els participants han valorat que aquesta iniciativa dóna vida al mercat.

Participants

La idea és bona, però posat aquí al mig potser a la gent li fa una mica de vergonya quedar-se. / Dóna alegria al mercat i aprens. / Està molt bé pel xef i pel producte de la casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







L'organització té previst continuar amb aquestes sessions de 'La Cuina al Mercat' al setembre, en una iniciativa que ja ha visitat altres punts de Catalunya.