El nou Viena entra en funcionament amb una plantilla de 41 treballadors


Temes relacionats

Viena obrirà un nou establiment a Sant Cugat (27/des/10)

Els establiments Viena facturen un 20% més durant el 2007 (14/mar/08)

Viena incorpora més productes aptes per a celíacs a la seva carta (24/gen/08)

El primer Viena a la ciutat ja ha obert les portes al públic (12/jun/07)


  • Comparteix:

El segon restaurant Viena de la ciutat ja ha obert les portes amb una plantilla de 41 treballadors. Més d'una cinquantena de plats se serviran en aquest establiment ubicat a la carretera que uneix Rubí amb la nostra ciutat. La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, i el director general de la companyia, Marc Siscart, han presidit l'acte d'inauguració d'aquest segon local de la cadena de restaurants.

El nou Viena de la ciutat compta amb un local de gairebé 1.000 metres quadrats amb espai per a un total de 215 comensals. L'establiment integra un aparcament gratuït i una terrassa per als clients. A més, per primera vegada en la història de la companyia, aquest nou Viena ofereix un servei de recollida de comandes des de l'automòbil que estarà disponible divendres i dissabte a partir de les cinc de la matinada.

El director general d'establiments Viena, Marc Siscart, destaca la bona situació geogràfica del nou establiment de la cadena per captar clients d'altres poblacions. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Marc Siscart

Sabem que Sant Cugat té un radi de captació de clients que pensem que pot agafar gent de la comarca.



La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, considera que l'obertura d'aquest establiment demostra la vitalitat econòmica de la ciutat.

Cristina Paraira

Sant Cugat és una ciutat que atrau empreses. En aquest cas demostra que l'aposta de Viena per la ciutat ha funcionat.




El restaurant ofereix més d'una trentena de plats aptes per a celíacs, a més d'una cinquantena d'entrepans tant freds com calents. Les obres d'adequació del local, que van començar a finals de febrer, han tingut un cost final de dos milions d'euros.

La cadena de restaurants Viena compta amb un total de 37 locals repartits per tot Catalunya i Andorra. És el segon establiment que hi ha a la ciutat. El primer està situat a Can Maristany, a la plaça de Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.