Èxit d'organització de la 30ª Marxa Estatal de Muntanyencs Veterans


  • Comparteix:

Els participants van sortir de Sta Maria de Vallvidrera.

Els participants van sortir de Sta Maria de Vallvidrera.

Unes 800 persones vingudes d'arreu de l'estat i de Portugal han participat en la trentena Marxa Estatal de Muntanyencs Veterans celebrada aquest cap de setmana a Sant Cugat. El club muntanyenc, que ha organitzat per segona vegada aquesta festa, s'ha felicitat pel bon desenvolupament de la marxa i ha destacat el fet que gent d'arreu de la Península hagi pogut conèixer Sant Cugat i els seus voltants.

Tot i que el Club Muntanyenc Sant Cugat esperava inscriure 1.500 participants a la Marxa Estatal de Muntanyencs Veterans, al final han estat 800 persones les que han participat en aquesta festa de la muntanya. La causa ha estat el fet que, enguany, no s'hagi pogut celebrar la Marxa en diumenge ja que s'iniciava la temporada de cacera i feia desaconsellable el pas per Collserola.

Malgrat tot, els organitzadors asseguren que la festa ha estat un èxit i se'n feliciten. Ens ho explica Josep Castellví, un dels coordinadors de la festa.

Josep Castellví

Tothom ens ha felicitat. Els ha agradat molt el recorregut perquè els dóna una vista fantàstica dels voltants de Collserola


L'acte central de la Marxa, una passejada de 14 quilòmetres per Collserola, que ha sortit de Santa Maria de Vallvidrera, ha tingut molt bona acollida entre els participants, que han coincidit a admirar el recorregut. Aquesta era la valoració d'un veterà vingut del País Valencià.

Rafael Domènech

Ens ha cridat molt l'atenció la vegetació fantàstica de Collserola. Estem molt contents d'haver vingut aquí


L'alcalde ha valorat molt positivament el fet que aquesta festa se celebrés a Sant Cugat perquè, segons ha dit, és una manera de projectar Sant Cugat a l'exterior i de preservar Collserola.

Lluís Recoder

És bo que aquesta festa passi per Sant Cugat perquè ens ajuda a preservar un entorn tan important per nosaltres com és Collserola


Un concert d'orgue al monestir, actuaciones dels bastoners i de l'Esbart i un dinar de germanor al celler cooperatiu van ser algunes de les activitats paral·leles de la Marxa Estatal de Muntanyencs Veterans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.