El primer dia de vaga d'ambulàncies causa esperes de cinc hores en els viatges programats


  • Comparteix:

Les ambulàncies fan tots els serveis urgents, tot i la vaga

Les ambulàncies fan tots els serveis urgents, tot i la vaga

La vaga del transport públic sanitari ha causat aquest dimarts fins a cinc hores d'espera en els viatges programats a la ciutat. Pel que fa als transports urgents, hi ha hagut normalitat a causa dels serveis mínims que cobreixen la totalitat d'aquests desplaçaments. La protesta, que neix en contra de les retallades que afectaran aquests serveis, s'allargarà fins divendres.

L'empresa que gestiona el servei d'ambulàncies a la nostra ciutat és Ivemon Ambulàncies Egara. En una entrevista amb Cugat.cat, el president del comitè d'aquesta empresa, Federico Asensio, ha parlat sobre els efectes de la vaga en el transport que no és urgent.

Federico Asensio

Els santcugatencs han d'esperar cinc hores pel servei d'ambulàncies no urgent.


Amb aquestes aturades Ivemon Ambulàncies Egara vol negociar directament amb el departament de Salut. Les actuals retallades incompliran el compromís que van signar l'any passat la Generalitat i Ivemon, segons els sindicats. Els representants dels treballadors asseguren que les dues parts van acordar que el grup faria una reducció salarial a canvi del manteniment durant tres anys dels llocs de treball, el mateix número de recursos i la mateixa qualitat d'assistència.

La protesta continua fins divendres amb una reducció del 40% dels desplaçaments programats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.