L'actor santcugatenc Jaume Pla, protagonista del darrer 'Viatges de noces' de TV3


Temes relacionats

Els santcugatencs Pla i Casasús ja tenen la Creu de Sant Jordi (27/abr/11)


  • Comparteix:

Pla i la seva dona / Font: TV3.cat

Pla i la seva dona / Font: TV3.cat

L'actor santcugatenc Jaume Pla i la seva dona seran els protagonistes aquest dilluns de l'últim capítol de 'Viatge de noces' que s'emetrà per TV3 a tres quarts de deu del vespre. El programa, presentat pel periodista Xavier Solà, repassarà la història de la parella santcugatenca que fa 55 anys que dura. Pla ha destacat l'emotivitat de recordar els inicis complicats del matrimoni per l'oposició de la família d'ella.

Jaume Pla i la seva dona, la Laura, recorden la seva vida en comú en el seu viatge a Mallorca, on van fer el seu viatge de noces. La seva serà la darrera història que s'expliqui a 'Viatge de noces' i Pla creu que els han deixat per al final per les dificultats inicials que van haver d'afrontar.

Jaume Pla

És la història que té més conflicte: quan tenia 18 anys vaig anar a viure a Rubí i vaig conèixer la Laura, però em van avisar que la seva família l'havia aparaulada amb un hereu de l'Empordà.


No és la primera vegada que Pla col·labora amb la cadena catalana, ja que havia participat a serials com 'El Cor de la Ciutat', 'Majoria Absoluta' i 'Infidels'. Pla és també un dels actors emblemàtics de l'obra santcugatenca de 'Pedra i Sang', que ha abandonat enguany coincidint amb el seu desè aniversari. La Generalitat ha reconegut aquesta trajectòria en el món de l'escena i la televisió atorgant a l'actor la Creu de Sant Jordi, que ha rebut aquest any.

El programa s'emetrà a TV3 aquest dilluns a tres quarts de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.