El transport escolar s'encarirà més d'un 400% el curs vinent


  • Comparteix:

Les famílies hauran de pagar més pel transport escolar / Foto: http://ids-pmpersils.blogspot.com

Les famílies hauran de pagar més pel transport escolar / Foto: http://ids-pmpersils.blogspot.com

Les famílies pagaran quatre vegades més pel transport escolar el curs vinent. Així ho ha anunciat el Consell Comarcal del Vallès Occidental, que ha explicat que la pujada respon a una reducció del 22% de la partida que la Generalitat envia a l'ens per subvencionar aquest servei. En concret, el preu per alumne i any es dispararà uns 200 euros, enfilant-se fins els 265 euros a partir del setembre.

El Consell Comarcal distribueix els recursos que rep de la Generalitat entre els diferents serveis que ofereix i enguany la transferència de la Generalitat ha disminuït més d'un 22%. A més, des del govern s'ha comunicat al Consell que l'impacte d'aquesta reducció s'ha de repercutir en el servei de transport escolar. D'aquesta manera, el preu del transport escolar a la ciutat per infant i any, que fins ara era d'uns 60 euros, s'enfilarà fins els 265 euros. En el cas que alguna família hi hagi més d'un usuari del servei, s'aplicaran descomptes.

L'increment repercutirà en el servei que el Consell Comarcal considera 'no obligatori', el que s'ofereix per cobrir els desplaçaments que tenen lloc dins un mateix municipi. La resta de trajectes, entre municipis i per a infants d'educació especial, designats com a 'transport obligatori', continuaran sent gratuïts. A la ciutat hi ha 15 rutes de transport per educació especial, mentre que no n'hi ha cap que surti des d'altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.