Sant Cugat, entre els 20 municipis més segurs de Barcelona


  • Comparteix:

Sant Cugat, el 17è municipi més segur de Barcelona

Sant Cugat, el 17è municipi més segur de Barcelona

Sant Cugat es troba entre les 20 poblacions més segures de la demarcació de Barcelona. Concretament, ocupa el número 17 segons un estudi elaborat per l'agrupació de companyies asseguradores Unespa. L'estudi arriba a aquesta conclusió després d'avaluar el nombre de sinistres per robatoris en habitatges, indústries i comerços assegurats comesos entre els anys 2005 i 2008 a totes les localitats.

L'anàlisi s'ha fet a partir dels codis postals de les localitats com a unitat mínima d'anàlisi. Entre els primers llocs del rànquing hi figuren també poblacions com Barcelona, Terrassa o Sabadell a més de ciutats com Igualada i Vic.

El director de comunicació de l'agrupació d'asseguradores Unespa, Javier Fernández, ha donat més detalls de la posició que ocupa la nostra ciutat segons els nivells de seguretat de l'estudi. Són declaracions a Cugat.cat.

Javier Fernández

Sant Cugat, encara que ocupi el lloc número 17, de la llista de Barcelona és un lloc alt perquè per sobre té municipis amb més població.


Altres conclusions extretes d'aquest estudi són, que a diferència del que s'acostuma a pensar, l'estiu no és el període de l'any amb més risc de patir un robatori, sinó que l'època on més augmenten els robatoris als domicilis assegurats és al nadal. Les dades també indiquen que és dilluns el dia de la setmana en què més robatoris es produeixen, tot i que els més greus o amb més cost econòmic són en dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.