La Festa Major de Sol i Aire comença amb un pregó d'homenatge a la vellesa


Temes relacionats

Sol i Aire acollirà la seva Festa Major el darrer cap de setmana de juliol (13/jul/11)


  • Comparteix:

La Festa Major de Sol i Aire dóna el tret de sortida aquest divendres

La Festa Major de Sol i Aire dóna el tret de sortida aquest divendres

Un pregó d'homenatge a la gent gran donarà el tret de sortida a la Festa Major del barri de Sol i Aire. L'encarregat d'encetar aquest divendres la celebració és el president de l'associació de veïns, Guillem Roca. Activitats infantils, sopars de germanor i una jornada de portes obertes del grup d'autoprotecció del barri són algunes de les iniciatives que ompliran la Festa Major aquest cap de setmana.

El divendres a les nou del vespre tindrà lloc el pregó de la mà de Guillem Roca dedicat especialment a la gent gran del barri. Aquest mateix dia s'inaugura una exposició de les flors i de les collites dels horts dels veïns que es podrà visitar durant tota la celebració.

El president de l'associació de veïns i encarregat de donar el tret de sortida a la festa, Guillem Roca, ha donat més detalls de com serà el seu pregó. Són declaracions a Cugat.cat.

Guillem Roca

Mencionarem una cosa important i és que Sol i Aire està ja dins d'un parc natural i això vol dir anar cap a la legalització de les nostres cases.



Després del pregó, a partir de dos quarts d'onze de la nit, tindrà lloc un sopar de germanor i un ball a la fresca a càrrec de l'orquestra 'Soling'. El responsable de la comissió de festes, Jordi Nuvials, n'explica més detalls.

Jordi Nuvials

Farem una exposició de collites dels horts, un sopar de germanor i un ball.


La crisi econòmica també ha afectat la Festa Major de Sol i Aire, i és per això que s'ha hagut de suprimir la baixada de 'vehicles casolans', prevista pel dissabte.

El darrer acte de la Festa Major tindrà lloc diumenge a les dotze del migdia. El grup d'Autoprotecció Sol i Aire oferirà una jornada de portes obertes, amb pràctiques incloses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.