El menjador social donarà servei, a partir del setembre, a una vintena de santcugatencs


  • Comparteix:

El menjador social de Càritas donarà servei a una vintena de santcugatencs a partir del setembre. L'espai, ubicat al carrer d'Orient, també oferirà servei de dutxa i de bugaderia. Aquest dimecres l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat les obres de les instal·lacions acompanyada pel bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz-Meneses, i pel mossèn de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer.

Els usuaris del servei hauran de passar prèviament pels Serveis Socials de l'Ajuntament per poder fer ús del menjador social. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que en un inici el menjador donarà servei a unes vuit persones i que, poc a poc, s'anirà augmentant el nombre d'usuaris.

Conesa també ha subratllat que l'entitat ja oferia servei de repartiment d'aliments i que ara hi afegeix el de menjador.

Mercè Conesa

El servei novedós és el de menjador, que ha de servir perquè aquelles persones necessitades puguin fer un àpat correcte al dia.


La coordinadora de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha explicat que es preveu que les obres acabin al setembre. De Juan també ha destacat que l'entitat no té cap més projecte 'in mente', sinó consolidar i treballar pel menjador social.

Amèlia de Juan

La situació econòmica de les famílies fa que amb l'ajut d'aliments no n'hi hagi prou.





Les obres del local, de 400 metres quadrats, tenen un cost de 100.000 euros que assumirà Càritas Sant Cugat, amb la col·laboració de Campus Estel·la, que proporcionarà el menjar gratuïtament durant un any. A més el Col·legi Europa, el Col·legi d'Advocats de Terrassa i l'Ajuntament, entre altres, també hi participen.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Desde luego felicito a la alcaldesa Mérce Conesa por tan excelente apoyo al organismo social de Cáritas y su coordinadora Amélia de Juan, son tantas las personas que se están viendo perjudicadas por el sistema y la crisis... jamás creí que vería con mis propios ojos tantisimas personas en la pobreza y al limite de la precariedad. El siglo xxi está golpeando con demásiada dureza... deberian tomar ejemplo el resto de alcaldias y poner más comedores sociales pues son muchas las familias que llevan la sobre carga al tener que ayudar a familiares que no reciben ningún ingreso y que les obliga a llegar en condiciones extremas a fin de més... todos acaban siendo golpeados por las malas gestiones de la política social... parados y sus familiares pagan el mal sistema económico que tenemos, sin embargo los culpables siguen cobrando sus pagas vitalicias, disfrutando de sus audís y sus viajes en primera clase, además del monton de organismos que tenemos en un país que según los pronósticos seguirá empeorando y habiendo mayor tasa de paro... como siempre los más humildes pagan las consecuencias de los grandes estafadores del siglo xxi... los politicos...

Nuria De Espinosa. Enviat el 28/jul/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.