La Unió condiciona l'acord de cessió del Teatre al manteniment de les seccions


  • Comparteix:

El Teatre la Unió pot passar a mans públiques

El Teatre la Unió pot passar a mans públiques

Mantenir totes les seves activitats i les seccions és la condició que posa la Unió Santcugatenca per arribar a un acord sobre el futur del teatre amb l'Ajuntament. Les converses que s'estan portant a terme entre el consistori i la Unió per convertir l'equipament en un espai de titularitat pública apunten a una xifra del voltant dels 500.000 euros. Aquests diners inclourien el canvi de titularitat del teatre i un pressupost de rehabilitació de l'equipament per 'posar-lo al dia'. Les converses es reprendran al setembre.

La responsable de gestió de l'entitat, Marta Serrés, ha explicat que aquesta dada de mig milió d'euros és aproximada i provisional i ha avançat que encara queda molt per arribar a un acord. De tota manera, ha afegit que la reunió d'aquest dimecres entre l'Ajuntament i la Unió s'ha parlat d'aquesta xifra.

Serrés ha destacat però que qualsevol acord passa per un respecte total a les activitats i seccions de l'entitat.

Marta Serrés

El que tenim absolutament clar a la Unió és que no es renunciarà a cap secció, passi el que passi.



Els responsables de la Unió s'han de trobar encara per donar compte d'aquesta darrera reunió i traslladar-ho als 463 socis de l'entitat.

Serrés ha explicat que qualsevol acord que es tiri endavant haurà de comptar amb l'aprovació de l'assemblea dels socis de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.