Grangé convoca una reunió per treballar en el Pacte de la Nit


  • Comparteix:

El regidor Raül Grangé vol un nou Pacte per la Nit

El regidor Raül Grangé vol un nou Pacte per la Nit

El regidor de Joventut organitza un espai de trobada per proposar un nou Pacte per la Nit. Aquesta iniciativa vol conjugar les necessitats de tots els sectors i buscar respostes a les demandes al voltant de l'oferta nocturna. La reunió, prevista per després de l'estiu, ha de servir de marc de diàleg per a tots els agents implicats.

Grangé ha iniciat aquesta setmana una ronda de contactes amb diferents entitats i agents de la ciutat per posar en marxa el Pacte per la Nit. El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat que vol ser el Pacte de la Nit.

Raül Grangé

Posar ordre, no només en l'oferta d'oci, també trasnports, horaris de les terrasses, horaris dels concerts... és posar en comú com tractem la nit a la ciutat.


Grangé ha afegit que a la trobada que se celebrarà passat l'estiu, hi estan convidats des de les federacions i associacions de veïns, als grups municipals i les seves seccions juvenils, el gremi d'hostaleria i empreses d'oci nocturn i diversos representants d'entitats de joves de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.