La pista d'atletisme de la Guinardera obrirà les portes al setembre

Societat

Publicat el 29/jul/11 per Redacció Esports

La pista d'atletisme de la Guinardera entrarà en funcionament al setembre. Així ho ha assegurat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant una visita a les obres que ha fet aquest divendres acompanyada pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana. Pel que fa al camp de gespa artificial de dins de les pistes, Mercè Conesa ha remarcat que continuen esperant i negociant la subvenció de la secretaria d'Esports, i que espera que en un període de sis mesos la gespa també estigui instal·lada.

La zona de llançaments de la pista d'atletisme de la Guinardera ja està gairebé habilitada i s'està començant a instal·lar la pista sintètica. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que, tot i que les obres avancen sobre el calendari previst, es continua esperant la subvenció per tancar la partida pressupostària i poder posar la gespa artificial.

Mercè Conesa

S'estan ultimant les partides pressupostàries. S'ha proposat posar un paviment i posteriorment la gespa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Des de l'Ajuntament s'han posat dues dates diferents per a la finalització d'aquests dos equipaments. La pista d'atletisme s'espera que estigui finalitzada a principis de setembre perquè s'hi pugui competir a finals del mateix mes, i pel que fa al camp de gespa, es confia que en un període de sis mesos pugui estar acabat.