Sol i Aire trenca el seu aïllament geogràfic gràcies a la seva Festa Major


  • Comparteix:

Sol i Aire ha gaudit de tres dies de Festa Major

Sol i Aire ha gaudit de tres dies de Festa Major

Lleuger augment de la participació en la Festa Major de Sol i Aire d'enguany que ha finalitzat aquest diumenge després de tres dies d'activitats per a tota la família. La preocupació del veïnat pels robatoris de coure ha deixat menys temps per l'organització de la festa, i per aquest motiu s'ha anul·lat la tradicional baixada de cotxes casolans. Tot i això, la comissió de festes ha fet un balanç positiu de la festa grossa, perquè considera que el seu principal objectiu, fer barri, s'ha complert.

Un pregó homenatjant els octogenaris va servir per encetar els tres dies de festa. L'animació infantil amb inflables, el sopar de germanor, l'exposició d'aliments cultivats al barri i l'actuació del grup d'Autoprotecció han estat algunes de les activitats on han assistit tant veïns de Sol i Aire com d'altres santcugatencs.

El membre de la Comissió de Festes Jordi Novials ha destacat el lleuger augment de participació.

Jordi Novials

Millor que l'any passat. Anem augmentant poc a poc a pesar que és un barri petit. Amics, familiars, solem ser unes 200 persones.



Durant aquests dies de Festa Major, els veïns de Sol i Aire han organitzat activitats per a totes les edats i, sobretot, enfocades a enfortir els lligams dels habitants del barri. Així ho ha destacat la regidora de CiU al consistori Sílvia Cazorla.

Sílvia Cazorla

És molt important pel veïnatge i per la integració entre els veïns. Ells mateixos, per festes, posen totes les seves ganes i coordinació.



La Comissió de Festes es reunirà en els propers dies per fer una avaluació minuciosa de la Festa Major d'enguany però ja s'han fixat com a objectiu innovar de cara a l'any vinent per millorar i, així, augmentar la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.