Un valldoreixenc, president de Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix


  • Comparteix:

El valldoreixenc Lluís Carreras és el nou president

El valldoreixenc Lluís Carreras és el nou president

El valldoreixenc Lluís Carreras del Rincón és el nou president del comitè comarcal de la Creu Roja a Sant Cugat - Rubí - Valldoreix. El nomenament ha clausurat un procès electoral que va començar el passat estiu i coincideix amb l'inici de la formulació del nou pla d'acció d'aquest comitè i també de Creu Roja a Catalunya.

El nou pla d'acció es començarà a treballar al setembre i marcarà les línies d'acció per als propers quatre anys, tant a la ciutat com arreu de Catalunya.

El procès electoral va començar l'estiu de 2010, quan prèviament havien estat elegits els vuit vocals que formen part del nou comitè comarcal. Tots ells són socis i voluntaris que havien presentat la seva candidatura amb anterioritat, tal com marquen els estatuts de la institució.

Fins ara, Carreras ha ocupat la vicepresidència del comitè comarcal de Sant Cugat - Rubí - Valldoreix i, anteriorment, havia estat president del comitè local de Valldoreix. El valldoreixenc té 50 anys i és soci de Creu Roja des de l'any 2000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.