L'institut Joaquima Pla i Farreras a la final dels Premis Acció Magistral


  • Comparteix:

L'institut Joaquima Pla i Farreras entre els finalistes dels Premis Acció Magistral

L'institut Joaquima Pla i Farreras entre els finalistes dels Premis Acció Magistral

L'institut Joaquima Pla i Farreras ha arribat a la final dels Premis Acció Magistral que convoca la Fundació d'Ajuda contra la Drogaddicció, la UNESCO i el BBVA. Els premis, amb una recompensa de 18.000 euros, reconeixen els projectes escolars que promouen els valors socials com la solidaritat, la tolerància i preveuen les conductes de risc a les escoles. A banda del centre de la nostra ciutat també opten al guardó una escola de l'Alt Empordà, de Lleida, de Cardedeu i Vic entre d'altres.

Els diners del premi, 18.000 euros, es reparteixen entre el professor i el centre. Aquests guardons volen reconeixer la transmissió dels valors socials entre els alumnes de les escoles. A l'edició d'enguany s'hi han presentat prop de 450 projectes entre primària i secundària de diversos punts de l'Estat espanyol.

Els projectes que han estat seleccionats, quatre de primària i tres de secundària, promouen valors com la integració educativa dels alumnes immigrants i treballen per pal·liar l'absentisme escolar i l'exclusió social.

Els premis s'entregaran a finals de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.