El parc de bombers de Can Ribes treballa a mig gas gràcies a les pluges de juliol


  • Comparteix:

Camió dels Bombers de Rubí-Sant Cugat

Camió dels Bombers de Rubí-Sant Cugat

El parc de bombers d'estiu de Can Ribes, situat a la zona de la Rabassada, funciona a mig gas després de les pluges del mes juliol. L'horari d'obertura del parc és des de les 11 del matí fins a les nou de la nit, de dilluns a diumenge, però les condicions climatològiques han afavorit que el parc no obri tots els dies.

Bombers trasllada al parc d'estiu un vehicle, dos bombers professionals i tres auxiliars d'ofici forestal. Els auxiliars formen part del personal contractat per la campanya estiuenca, durant tres mesos. El cap del parc de bombers Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, ha explicat a Cugat.cat que la temporada està sent força tranquila.

Ramon Viladrich

La situació climatològica ens acompanya favorablement perquè el bosc està mantenint un grau alt d'humitat


Viladrich augura un mes d'agost també poc complicat, en cas que la calor no augmenti massa i les precipitacions es mantinguin. La casa de Can Ribes, anomenada usualment 'Parc d'estiu de Collserola', és la seu permanent del grup d'intervenció de l'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Cugat. L'equipament cobreix la zona del parc de Collserola situada als voltants dels municipis de Sant Cugat i Cerdanyola.

Bombers de la Generalitat considera que les zones de més risc aquest estiu són les Terres de l'Ebre, Tarragona i el sud de Lleida, on ha plogut menys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.