El preu del metre quadrat de segona mà se situa prop dels 3.800 euros


Temes relacionats

Sant Cugat, municipi de més de 25.000 residents amb l'habitatge més car (18/jul/11)


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat durant el juliol ha estat de 3.753 euros

El preu del metre quadrat durant el juliol ha estat de 3.753 euros

Sant Cugat és la tercera ciutat catalana més cara per comprar un habitatge de segona mà. Així ho afirma un estudi fet pel portal immobiliari fotocasa.es en col·laboració amb l'IESE Business School. Segons les dades que aporta l'informe, el preu per metre quadrat al nostre municipi durant el mes de juliol ha estat de 3.753 euros.

Malgrat això, l'abaratiment dels immobles degut a la crisi econòmica també s'ha notat a la nostra localitat. El preu dels habitatges ha baixat 329 euros respecte fa un any, quan el valor del metre quadrat se situava en els 4.082 euros. La mitjana del cost d'un pis des que va començar la crisi, a principis de 2008, és de 4.295 euros.

A Catalunya, el preu ha disminuït un 7,4% respecte el juliol del 2010. Ara mateix el valor del metre quadrat és de 2.828 euros. Les ciutats catalanes més cares, a banda de Sant Cugat, són Sitges (4.021 euros), Barcelona ciutat (3.865 euros) i Montgat (3.462 euros). Lleida és la zona que disposa dels habitatges més barats, a 1.718 euros el metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.