Les preinscripcions a l'Escola Oficial d'Idiomes s'obriran l'1 de setembre


  • Comparteix:

Web de l'EOI

Web de l'EOI

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) obrirà les preinscripcions del curs vinent l'1 de setembre. Aquests primers tràmits es poden fer per Internet a la pàgina web del centre fins el 5 de setembre. Els interessats poden fer un test de nivell abans d'apuntar-se a l'escola, que ofereix classes d'anglès i francès per a majors de 16 anys.

Les persones que no tinguin cap certificat d'idiomes ni hagin aprovat cap curs a l'EOI han de preinscriure's a un test de nivell del centre. El dia sis de setembre a les deu del matí tindrà lloc el sorteig dels preinscrits per fer el test de nivell d'anglès, i a partir de les sis de la tarda es podran consultar les llistes amb els seleccionats.

Els futurs alumnes podran consultar els resultats de l'examen a partir del 12 de setembre i saber si han obtingut plaça. La formalització de la matrícula es podrà fer a partir del 13 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.