La Creu Roja local participa en una campanya per combatre la sequera a la Banya d'Àfrica


  • Comparteix:

La sequera afecta la Banya d'Àfrica des de finals del 2010

La sequera afecta la Banya d'Àfrica des de finals del 2010

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix participa en una campanya a àmbit nacional per ajudar els afectats per la sequera de la Banya d'Àfrica. L'entitat ha obert diversos comptes bancaris per recollir diners i destinar-los a projectes d'adquisició i distribució de productes alimentaris a la zona.

La Creu Roja Espanyola ha iniciat diverses accions per fer arribar productes de primera necessitat a la població de Somàlia, Etiòpia i Kenya que s'ha vist afectada per una greu sequera. L'entitat també treballa en projectes per rehabilitar i potabilitzar els principals punts d'aigua de la zona i proporcionar ingressos a la població perquè pugui recuperar els seus mitjans de vida.

Per recaptar fons, l'entitat ha obert diversos números de compte. Les donacions es poden fer al número 2013-0500-14-0222222252 de Catalunya Caixa i al 2074-0120-31-2111998805 d'Unnim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.