Els casals culturals ja tenen a punt la seva oferta per a la tardor


  • Comparteix:

La Casa de Cultura de Sant Cugat

La Casa de Cultura de Sant Cugat

La Casa de Cultura i els casals dels diferents districtes santcugatencs ja tenen a punt l'oferta de cursos i tallers per a la tardor. Els ciutadans podran triar entre una oferta que arriba fins a les 200 propostes en tota l'àrea municipal.

La Casa de Cultura oferirà a partir de la tardor prop 60 cursos amb més de 800 places. Entre les novetats hi figuren cursos de llengua i cultura japonesa, aquarel·la, tècniques de guitarra i xarxes socials, entre d'altres activitats. Els santcugatencs també tindran l'oportunitat de participar en cursos monogràfics, com el de decoració de magdalenes o tast de cerverses. Les inscripcions estaran obertes del 5 al 23 de setembre.

El centres culturals dels diferents districtes també presenten una oferta molt variada. El casal de Mira-sol ofereix prop de 60 cursos amb més de 650 places, entre els quals destaca un curs de dansa índia tradicional. El casal de Les Planes, amb 25 cursos durant el primer trimestre, també ha optat per incloure tallers de ball i dansa, però en el seu cas han optat per la capoeira i el jazz.

El Casino de la Floresta disposa de 300 places entre els 50 cursos que ofereix, 28 dels quals són nous. Alguns dels més recents són els cursos de fotografia i àlbum digital, el d'iniciació a un instrument musical i el d'economia domèstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.