La protectora d'animals Cau Amic alerta de l'increment d'abandonaments de gats i gossos


Temes relacionats

Una cinquantena de gossos, abandonats a Sant Cugat durant el primer semestre de l'any (31/jul/11)


  • Comparteix:

Cau Amic alerta de l'increment de gossos abandonats

Cau Amic alerta de l'increment de gossos abandonats

La protectora d'animals santcugatenca Cau Amic busca voluntaris perquè acullin gossos i gats a casa temporalment. L'entitat es troba saturada per l'increment dels abandonaments dels últims mesos i l'ocupació de la protectora es troba per sobre de l'habitual. Cau Amic alerta que els abandonaments s'han duplicat i atribueix aquest fenomen a la crisi econòmica, que dificulta a les famílies mantenir un animal.

L'entitat té capacitat per a 30 gossos, però actualment n'acull 53. A més, Cau Amic se serveix de voluntaris que accedeixen a cuidar els animals durant el període de temps necessari perquè la protectora trobi una persona que se'n vulgui fer càrrec definitivament. L'entitat també alerta de l'increment de gats abandonats i atribueix el fenomen a la crisi econòmica. Segons la protectora, aquesta situació ha provocat que les famílies no es puguin permetre la despesa de mantenir un animal de companyia i, per aquest motiu, l'abandonen.

La presidenta de Cau Amic, Rosa Maria Marquès, ha descrit la situació que l'entitat està vivint els últims dies.

Rosa Maria Marques

Hem passat de tenir 40 gossos a tenir-ne 53.



Des de Cau Amic, s'han engegat campanyes d'esterilització dels animals. En paral·lel, l'entitat busca voluntaris perquè acullin les mascotes temporalment i evitar així la saturació en termes d'ocupació de l'equipament.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.