El CAP de Valldoreix s'ha convertit en el centre de referència del 48% de santcugatencs en un any


  • Comparteix:

El CAP de Valldoreix atendrà totes les especialitats i reduirà les llistes d'espera per les consultes específiques al llarg d'aquest any. Aquest és l'objectiu que es marca el Servei Català de la Salut després del primer any de funcionament d'aquest centre, que s'ha convertit en el CAP de referència de la meitat dels santcugatencs.

El Servei Català de la Salut ha realitzat un balanç molt positiu del primer any de funcionament del Centre d'Atenció Primària de Valldoreix. El Catsalut s'ha felicitat per aconseguir que el centre doni atenció a un 48% de la població i per haver reforçat la plantilla de medicina general i pediatria.

El CAP de Valldoreix també atèn un ampli ventall d'especialitats, però no totes les marcades en un principi. La cirurgia bascular o la traumatologia, que continua tractant-se a Rubí, són les assignatures pendents. El gerent de la Regió Sanitària Centre, Ramon Canal, ha afirmat que es destinaran esforços en completar l'oferta d'atenció especialitzada, així com la reducció de llistes d'espera per aquestes consultes:

Ramon Canal

Amb l'ajuda de Mútua de Terrassa, anirem ampliant l'atenció especialitzada, a l'igual que le CAP de Rubí


Pel que fa a les llistes d'espera, Ramon Canal ha dit que, actualment, els casos que requereixen un metge de capçalera o un pediatra reben atenció el mateix dia de la visita:

Ramon Canal

Els usuaris que hagin de recórrer a la medicina general i pediatria seran atesos el mateix dia, mentre que la llista d'espera s'allarga en cas de malalties cròniques


En relació a l'apartat de rehabilitació, el Servei Català de la Salut s'ha compromès a ampliar el nombre de terapeutes en funció de les necessitats de la població.

A dia d'avui, el CAP de Valldoreix té 12 metges de capçalera, 4 pediatres i 17 infermers, i dóna atenció especialitzada en oftalmologia, dermatologia, ginecologia, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.