Les piscines de Sant Cugat continuen obertes durant el mes d'agost


  • Comparteix:

Una de les piscines del Parc Central, en una imatge d'arxiu

Una de les piscines del Parc Central, en una imatge d'arxiu

La temporada de piscines d'estiu continua el mes d'agost, tot i que els horaris es redueixen en la majoria d'equipaments. Les piscines municipals del Parc Central, de la Floresta i de Valldoreix obren tots els dies d'aquest mes i també la primera setmana de setembre.

Les piscines del Parc Central i de la Floresta romandran obertes d'onze del matí a dos quarts de vuit de la tarda de dilluns a divendres, mentre que en els caps de setmana l'horari serà d'onze a set del vespre. La piscina del Complex Esportiu de Valldoreix obre les seves portes de deu del matí a vuit del vespre tots els dies de la setmana.

En el cas de setembre, el Parc Central i la Floresta obriran en el mateix horari de l'agost, però clouran la temporada estiuenca el diumenge 4 de setembre. Per contra, la piscina municipal de Valldoreix, que disposa d'un sostre desplegable, encetarà el seu horari normal de vuit del matí a deu de la nit de dilluns a diumenge, i durant els caps de setmana obrirà de deu a vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.