El talús del camí de Can Borrell ja està reestablert


  • Comparteix:

Arranjament del camí de Can Borrell

Arranjament del camí de Can Borrell

L'Ajuntament i el consorci del Parc de Collserola han reestablert el talús del camí de Can Borrell. La pluja de l'últim dissabte de juliol va malmetre el mur de la pista forestal i ha obligat a canviar el talús a un tram de la via per evitar esllavissades i garantir la seguretat dels visitants al parc.

Els xàfecs de finals de juliol van fer malbé una part de la paret del camí de Can Borrell del Parc de Collserola i van posar en risc d'esllavissades diversos talussos de la pista forestal. Per evitar incidents, el consorci del Parc de Collserola i l'Ajuntament han fixat un talús en escullera de vuit metres d'alçada i 25 metres de longitud.

El director gerent del consorci del Parc de Collserola, Marià Martí, explica quines han estat les actuacions que s'han dut a terme.

Marià Martí

Hem fet un mur d'escullera al llarg de la zona més vertical de la pista.





L'arranjament dels talussos de les pistes i corriols és una competència del consorci del Parc de Collserola i l'Ajuntament, que treballen conjuntament per garantir la seguretat dels usuaris del parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.