El Servei Català de Trànsit preveu retencions per les obres a la C-58 en l'operació sortida


  • Comparteix:

La C-58 pot patir retencions

La C-58 pot patir retencions

El Servei Català de Trànsit preveu retencions a la C-58, que passa per Sant Cugat, en l'operació sortida d'aquest cap de setmana. La construcció del carril VAO, entre l'avinguda de Meridiana i Ripollet, pot dificultar la circulació en trams puntuals d'aquesta via. El Servei Català de Trànsit també preveu una intensitat elevada de vehicles a l'AP-7 per l'augment de desplaçaments aquests dies.

El pont d'aquest cap de setmana es presenta difícil pel que fa als desplaçaments viaris, sobretot a les franges de divendres a la tarda, dissabte al migdia i dilluns al vespre. El Servei Català de Trànsit calcula que prop de 400.000 vehicles circularan per l'AP-7 i la C-58, les vies que passen per Sant Cugat. Tot i que la C-58 ja està operativa a l'alçada de Bellaterra, on s'estava desmuntant un pont, aquesta via encara està en obres per la construcció del carril VAO entre l'avinguda de Meridiana i Ripollet.

El responsable de gestió del Servei Català de Trànsit, Jan Penya, explica com poden afectar aquestes actuacions a l'operació sortida.

Jan Penya

La C-58 es veurà afectada sobretot en les franges de més intensitat per l'execució de les obres del carril VAO.


El Servei Català de Trànsit ha engegat aquest divendres un dispositiu especial de prevenció, informació i vigilància per evitar accidents i facilitar els desplaçaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.