El Jardí de l'Ariadna organitza nous tallers a partir de setembre


  • Comparteix:

El Jardí de l'Ariadna organitza els tallers de joieria tèxtil i Pachwork

El Jardí de l'Ariadna organitza els tallers de joieria tèxtil i Pachwork

La botiga de roba infantil santcugatenca El Jardí de l'Ariadna organitza nous tallers per a nens i adults a partir de l'octubre i fins al 29 de novembre. Durant els mesos d'octubre i novembre s'obriran les classes pels tallers de joieria tèxtil. D'altra banda, a l'octubre la botiga oferirà un taller de 'pachwork' on es podran realitzar bosses mitjançant aquesta tècnica.

Tots els dissabtes, durant el mes d'octubre, El Jardí de l'Ariadna organitza un taller de joieria tèxtil. El preu per sessió serà de 45 euros i l'encarregada del taller, Eva Pons, ensenyarà a realitzar per mitjà de diferents tècniques unes joies al gust de l'alumne. A partir del mes de novembre, començarà un nou taller de joieria tèxtil que tindrà lloc tots els dimarts, desde del segons dimarts fins a l'últim del mateix mes, i on el preu serà de 55 euros per sessió.

A la botiga sancugatenca, també es realitzarà durant el mes d'octubre un taller de pachwork, una tècnica de costura que consisteix a unir petits trossos de tela i formar un disseny. Els tallers estaran dividits en dues sessions, la primera corresponent al primer i segon divendres d'octubre, i la segona, el tercer i quart divendres del mateix mes. El preu serà de 38 euros per taller.

El Jardí de l'Ariadna, situat al carrer Major, obre les preinscripcions pels tallers de joieria tèxtil i de pachwork a partir del mes de setembre. Per a més informació es pot consultar al web 'www.eljardidariadna,com', enviant un correu electrònic a 'info@eljardidariana.com' o trucant al número de telèfon 93.129.29.93.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.