El jardí d'Ariadna obre avui amb un taller de joieria tèxtil


  • Comparteix:

El jardí d'Ariadna inicia l'octubre els tallers de joieria tèxtil i de pachwork

El jardí d'Ariadna inicia l'octubre els tallers de joieria tèxtil i de pachwork

La botiga de roba infantil santcugatenca, El Jardí d'Ariadna, obre a partir d'aquest octubre les sessions per als dos tallers de joieria tèxtil. El primer, comença aquest dissabte i finalitza l'últim dissabte del mateix mes. El segon tindrà cita el primer dimarts de novembre i s'allargarà fins l'últim dimarts del mateix mes. També durant l'octubre, la botiga oferirà un taller de pachwork on es podran realitzar bosses a partir d'aquesta tènica. Mira el reportatge a Cugat tv

El preu per sessió dels tallers de l'octubre és de 45 euros i l'encarregada del taller, Eva Pons, ensenyarà a fer amb diferents tècniques unes joies al gust de l'alumne. El taller de joieria tèxtil del novembre tindrà un preu de 55 euros per sessió.

La botiga santcugatenca també organitzarà durant l'octubre un taller de pachwork, una tècnica de costura que consisteix en unir petits trossos de tela i formar un disseny. Els tallers estaran dividits en dues sessions i el preu serà de 38 euros per taller.

El jardí d'Ariadna està situada al carrer Major. Per a més informació es pot consultar al web Eljardidariadna.com o bé enviant un correu electrònic a info@eljardidariadna.com o trucant al 93.129.29.93.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.