Risc per altes temperatures en els propers dies


  • Comparteix:

Es preveu una pujada considerable de les temperatures

Es preveu una pujada considerable de les temperatures

Les altes temperatures d'aquests dies situen Sant Cugat, igual que la resta de Catalunya, en estat d'alerta per calor extrema. Les previsions meteorològiques indiquen que, en els propers dies, les temperatures es dispararan encara més.

Després d'una primera quinzena en què les temperatures han estat molt elevades, les properes hores preveuen augmentar encara més la sensació de calor a tot el país. Unes dades que contrasten amb el mal temps i les baixes temperatures del mes de juliol.

L'Ajuntament recomana beure molt de líquid, evitant l'alcohol, protegir-se del sol amb gorres o barrets i baixar les persianes de casa quan sigui possible. També es recomana tenir presents els horaris del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat i mantenir-se informat de les problemàtiques associades amb l'excés de calor.

A banda de Catalunya, nou comunitats autònomes més estan, segons les previsions meteorològiques, en estat d'alerta per calor extrema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.