Es redueixen les vendes d'aparells d'aire condicionat per les baixes temperatures del juliol


  • Comparteix:

L'aire condicionat és un reclam típic de l'estiu

L'aire condicionat és un reclam típic de l'estiu

Algunes botigues d'electrodomèstics consultades per Cugat.cat reconeixen que l'atípic mes de juliol, amb pluges i temperatures més baixes de l'habitual, ha suposat una disminució de vendes d'aparells d'aire condicionat. Afirmen que es tracta de la temporada de l'any en què més equipaments refrigerants es compren, però lamenten que les xifres no siguin equiparables a les de l'any passat.

El juliol va ser un més 'realment fluix' a causa de les condicions climàtiques inesperades. El responsable de la botiga d'electrodomèstics Milar Tobella, Antonio Cadena, assegura que malgrat que hi van haver alguns dies concrets amb molta calor, la gent es va 'frenar una mica' a l'hora de comprar ventiladors i altres eines per refrescar-se. Són declaracions a Cugat.cat.

Antoni Cadena

La gent no té sensació de calor i no posa l'aire condicionat. Aprofita els aparells que té a casa.




Des de Milar Tobella asseguren que l'agost també està sent un mes 'fluix' perquè, encara que la calor i la xafogor hagin augmentat, molts santcugatencs estan de vacances. Cadena confia que la propera setmana la gent torni i s'animi a comprar aquests electrodomèstics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.