Els estudiants de l'ETSAV disposen d'una nova residència per al proper curs


  • Comparteix:

La residència universitària acollirà els primers estudiants a partir del primer de setembre

La residència universitària acollirà els primers estudiants a partir del primer de setembre

Els estudiants d'Arquitectura del campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de la ciutat gaudiran de nous habitatges universitaris a tocar de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV). La nova residència disposarà de 57 allotjaments de tres tipus diferents: individuals, dobles i adaptats. Aquests habitatges estaran disponibles des del primer dia de setembre.

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) disposarà de 57 nous habitatges per al proper curs escolar. Els estudiants que ho desitgin podran llogar un d'aquests allotjaments mentre cursen els seus estudis a l'ETSAV. El preu del lloguer bàsic mensual oscil·la entre els 292'18 euros l'habitació compartida i els 573'85 euros de l'habitació adaptada. Aquesta residència està situada al carrer Pere Serra, a tocar del campus universitari.

Tots els habitatges disposen d'un espai multifuncional de 40 metres quadrats format per una cuina, una sala d'estar, una zona de descans, un estudi i un bany privat. A més els estudiants que ho vulguin podran llogar altres serveis opcionals com lloguer de mobiliari i parament de l'habitatge, connexió a Internet i servei de neteja.

En quant a les zones comunes, la residència disposa d'un espai central on els estudiants podran relacionar-se, a més d'una sala polivalent per a la realització d'activitats diverses com reunions o exposicions. Els usuaris d'aquesta residència també podran utilitzar els serveis que ofereix l'ETSAV, com ara les sales d'estudi, la sala d'informàtica, biblioteca i cafeteria, a més d'un aparcament per a cotxes, motocicletes i bicicletes.

L'empresa encarregada de la construcció dels habitatges, Unihabit, també és qui s'encarrega de la seva reserva. Els universitaris que vulguin accedir a algun d'aquests allotjaments s'han de dirigir al web www.unihabit.com per gestionar la sol·licitud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.