Els sancugatencs afronten les altes temperatures amb aigua i optimisme

Les altes temperatures situen Sant Cugat en estat d'alerta per calor extrema

Societat

Publicat el 20/ago/11 per Judit Fafila

Beure molta aigua, mantenir-se a l'ombra, tancar les portes i finestres de casa, banyar-se a la piscina o ventar-se són alguns dels remeis que proposen els santcugatencs amb què ha parlat Cugat.cat per afrontar les altes temperatures. Aquest cap de setmana es preveu que la calor sigui encara més elevada.

Els santcugatencs estan preparats per vèncer la calor d'aquests dies, segons ha pogut confimar Cugat.cat. Des de remeis com beure aigua constantment per mantenir-se hidratat o buscar l'ombra, fins a congelar una ampolla d'aigua i barrejar-la amb una altra a temperatura natural, ventar-se sense parar o afrontar la situació amb optimisme. Aquestes són algunes de les respostes que han donat els ciutadans davant les altes temperatures.

Sancugatencs

Afronto la calor amb el ventall perquè al carrer no hi ha aire condicionat. / Tenir la casa tancada, generar corrents d'aire o engegar el ventilador. / Congelo una ampolla d'aigua i després la barrejo amb una de natural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les previsions meteorològiques situen Sant Cugat, igual que la resta de Catalunya, en alerta per calor extrema, i afirmen que en els propers dies les temperatures es poden disparar encara més. Així, des de l'Ajuntament es recomana beure molt de líquid, evitant l'alcohol, protegir-se del sol amb gorres o barrets i baixar les persianes de casa quan sigui possible. També es recomana als ciutadans tenir presents els horaris del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Cugat i mantenir-se informat de les problemàtiques associades amb l'excés de calor.