Tercera campanya de donació de sang a Sant Cugat


  • Comparteix:

Jornada de recollida de sang a Sant Cugat

Jornada de recollida de sang a Sant Cugat

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) acull aquest dilluns una nova jornada de donació de sang. Després de les dues campanyes anteriors, que van tenir lloc l'últim dimarts d'agost i el primer dissabte de setembre, aquesta és la darrera jornada de donacions organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST).

La delegació del Banc de Sang i Teixits (BST) de la ciutat ha organitzat una tercera jornada de donació de sang. En aquest cas és el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) on es durà a terme aquesta nova edició que tindrà lloc de cinc a dos quarts de nou del vespre.

El delegat del BST de Sant Cugat, Enric Martínez, ha destacat que el nivell de reserves és inferior al mateix període de l'any passat.

Enric Martínez

Portem uns dies amb les reserves de sang per atendre només les necessitats de cinc dies i volem aprofitar aquesta nova convocatòria per intentar pujar aquestes reserves.




Malgrat ser la darrera jornada prevista a la ciutat després de l'estiu, continua havent-hi un punt permanent de donació de sang al Capio Hospital General de Catalunya (HGC) els dimecres a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.